Céges egészségnap

Kiknek szól az egészségnap?

Az egészségnap program megrendezésére legtöbbször munkahelyeken, irodákban vagy gyárakban kerül sor, de egyre gyakoribb a falunapon vagy önkormányzati keretek között megjelenő egészségmegőrző program is. Mindemellett kereskedelmi, szolgáltató cégek ügyfeleik megbecsüléseként is szerveznek VIP egészségnapot.

Házhoz jön a vizsgálat!

Az egészségnap legnagyobb előnye, hogy koncentráltan, különböző területek szakembereivel konzultálhatnak a munkavállalók, résztvevők. A szakemberek települnek ki az egészségnap helyszínére, így egyszerre, egy helyen van lehetőség orvosokkal, tanácsadókkal való konzultációra illetve szűrővizsgálatok elvégzésére. A munkavállalók, résztvevők számára óriási előny, hogy nem kell órákat, napokat áldozniuk a vizsgálatokra, azonnal megkapják az eredményt, sőt a szakértők értékelik is azokat.

Hogyan zajlik az egészségnap program?

A munkahelyi vagy önkormányzati egészségnap programon teljes eszközparkkal és a szakemberekkel együtt a céghez vagy a rendezvény helyszínére települünk ki, így helyben végezzük el a különböző szűréseket. Egyszerre több szakterületen, több szakember is dolgozik, így válik a szűrőnap sokszínűvé. A szűrővizsgálatok, egészségfelmérések nem vesznek sok időt igénybe, csupán rövid időre esik ki a munkavállaló a munkavégzés alól. Nem csak adatokat, értékeket adunk át a résztvevőknek, hanem ki is elemezzük azokat, illetve tanácsokkal látjuk el a dolgozókat.

A céges egészségnap a kisebb, néhány vizsgálattól kezdődő programtól, az egészen komplex, akár mozgásprogrammal, edzésekkel összekötött és számtalan szűrővizsgálattal kiegészített programig megvalósítható.

Az egészség felmérési elemeket a cég, megrendelő választhatja ki, modul rendszerben felépített szűrővizsgálatainkból, így biztosan a cégnek leginkább megfelelő szűrések szerepelnek az egészségnapon.

Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes munkahelyi egészségnapra költeni.

Az egészségnap programjait részletesen megismerheti aloldalainkon.